Osapuolten vastuualueet

 

Mitkä asiat ovat Majoittaja.fi:n vastuulla?

Vastaamme kohteen markkinoinnista, vuokralaisten hankinnasta, varausten käsittelystä, osapuolten tiedottamisesta, laskutuksesta sekä vuokratulojen tilityksistä.

Mitkä asiat ovat omistajan vastuulla?

Omistajat vastaavat lomakohteen luovutuksesta vuokralaiselle, lomakohteen varustuksesta ja kunnossapidosta sekä yleisestä siisteydestä.

Pitääkö mökki siivota joka vuokrauksen jälkeen?

Vuokralainen huolehtii vuokrakohteen siivouksesta. Omistaja on kuitenkin vastuussa, että siivoustyöt on aina asianmukaisesti tehty ennen uuden vuokralaisen saapumista.

Tarvitseeko avaimet luovuttaa henkilökohtaisesti?

Ei tarvitse, mutta suosittelemme sitä. Voit myös jättää avaimet sovittuun paikkaan noudettavaksi, johon annamme vuokralaiselle ajo-ohjeet.

Mitä jos paikat rikkoontuvat vuokrauksen aikana?

Vuokralaiset vastaavat aiheuttamistaan vahingoista varausehtojen mukaisesti. Lisäksi omistajilla on oikeus periä 150€:n vakuusmaksu ongelmatilanteiden varalle ennen vuokralaisten saapumista.

Millaiset vakuutukset mökillä on oltava?

Omistaja pitää huolen siitä, että vuokrakohde on asianmukaisesti vakuutettu täysarvovakuutuksella (mukaan lukien koti- ja irtaimistovakuutus) sekä vastuuvakuutuksella ja varustettu lain ja asetusten vaatimalla tavalla.

Voiko omistaja vuokrata lomakohdettaan itse?

Omistajalla on oikeus vuokrata lomakohdettaan myös itse. Omistajan on kuitenkin aina ilmoitettava Majoittaja.fi:lle saamistaan varauksista sekä katsottavan Majoittaja.fi:n varauskalenterista, että kyseiselle ajankohdalle ei ole jo olemassa olevaa varausta.

Voiko omistaja käyttää lomakohdettaan itse?

Omistaja voi käyttää lomakohdettaan myös itse. Lisäksi omistaja voi ennalta varata tietyt ajankohdat vuodesta omaan käyttöönsä. Omissa varauksissa omistajan on myös aina ilmoitettava Majoittaja.fi:lle tekemistään varauksista.


Osapuolten vastuualueet
Hinnoittelu ja tuotot
Provisio
Varaukset ja peruutukset
Markkinointi ja viestintä
Ero muihin mökkivälittäjiin

Sopimuksen irtisanominen
Sopimus omistajien kanssa


Etusivulle >