Palvelu lyhyesti

Hankimme vuokralaisia mökeille mökin omistajien puolesta. Vastaamme koko vuokrausprosessista aina kohteen markkinoinnista vuokralaisen laskutukseen asti. Vastaamme myös siitä, että omistajat saavat kaikki heille kuuluvat vuokratulot ajallaan. Omistajat vain luovuttavat kohteen vuokralaisen käyttöön.

Toimintamme on täysin tulokseen perustuvaa eli omistajien ei tarvitse maksaa meille yhteistyöstä mitään ellemme saa tuloksia aikaan. Käytännössä veloitamme vuokralaisilta vuokrasumman, josta vähennämme provisiomme ja tilitämme loput omistajille kuukausittain.


Miksi?

Mökit ovat suuren osan vuodesta tyhjillään ja se se synnyttää kustannuksia mökkien omistajille. Tänä aikana mökki voisi olla myös vuokrattuna. Mökistä saatavien vuokratulojen määrä vaihtelee kohteittain, mutta keskimäärin ne ovat olleet 7 800€ vuodessa.

Kenelle?

Palvelemme kaikkia, ketkä haluavat mökkinsä tuottamaan helposti. Vastaamme koko vuokrausprosessista aina vuokralaisen hankinnasta vuokralaisen laskutukseen asti. Voimme vuokrata kohdetta myös yhtäaikaisesti kohteen omistajan kanssa.

Miten?

Markkinoimme kohteita laajasti erilaisissa markkinointikanavissa, vastaanotamme varauksia, laskutamme asiakkaat, ilmoitamme tiedot vahvistuneista varauksista omistajille ja tilitämme vuokratulot. Ohjaamme vuokralaiset kohteisiin ja omistajat luovuttavat kohteen vuokralaisten käyttöön.


Takaisin etusivulle