Palvelu lyhyesti

Hankimme vuokralaisia mökeille kohteiden omistajien puolesta. Vastaamme koko vuokrausprosessista aina kohteen markkinoinnista vuokralaisen laskutukseen asti. Vastaamme myös siitä, että omistajat saavat kaikki heille kuuluvat vuokratulot ajallaan. Omistajat vain luovuttavat kohteen vuokralaisen käyttöön.

Toimintamme on täysin tulokseen perustuvaa eli omistajien ei tarvitse maksaa meille yhteistyöstä mitään ellemme saa tuloksia aikaan. Käytännön tasolla veloitamme vuokralaisilta vuokrasumman, josta vähennämme provisiomme ja tilitämme loput omistajille kuukausittain.


Miksi vuokrata mökkiä?

Mökit ovat suuren osan vuodesta tyhjillään ja se se synnyttää kustannuksia omistajille. Tyhjäkäytön aikana mökki voisi olla myös vuokrattuna. Mökistä saatavien vuokratulojen määrä vaihtelee kohteen tasokkuuden mukaan, mutta olemme saaneet hankittua keskimäärin 7800 euroa vuodessa vuokratuloja per mökki, parhaimmillaan jopa 24 000 euroa vuodessa.

Kenelle?

Majoittaja.fi palvelee kaikkia, ketkä haluavat lomakohteensa tuottamaan helposti. Vastaamme koko vuokrausprosessista aina vuokralaisen hankinnasta vuokralaisen laskutukseen asti. Voimme vuokrata kohdetta myös yhtäaikaisesti kohteen omistajan kanssa.

Miten?

Markkinoimme kohteita laajasti nykyaikaisissa markkinointikanavissa, vastaanotamme varauksia, laskutamme asiakkaat, ilmoitamme tiedot vahvistuneista varauksista omistajille ja tilitämme vuokratulot. Ohjaamme vuokralaiset kohteisiin ja omistajat luovuttavat kohteen vuokralaisten käyttöön.


Tarjous!

Nyt voit kokeilla Majoittaja.fi:n palvelua ilmaiseksi ja sitoutumatta. Hankimme sinulle ensimmäiset vuokralaiset ilman provisiota. Kokeilun jälkeen voit vapaasti irtisanoutua yhteistyöstä, jos jokin ei toiminut haluamallasi tavalla.

 

 

Takaisin etusivulle